Descriere produs


/buc.22,00 lei
Pe un blat crocant cu migdale a fost asezat un mousse de ciocolata Caraibe (faimoasa pentru concentratia de cacao de 66%), apoi a fost inserat jeleu de cirese si adaugat mai ales ingredientul special – kirsch namelaka. La final, pentru un plus de eleganta si finete, mini-tortul a fost glasat cu ciocolata si decorat cu foita de aur.
Descriere
Pornind de la reteta traditionala, chefs Palmiye au creat un modern tort Black Forest al carui gust dulce-amarui o sa va ramana intiparit in memoria papilelor gustative.
Pe un blat crocant cu migdale a fost asezat un mousse de ciocolata Caraibe (faimoasa pentru concentratia de cacao de 66%), apoi a fost inserat jeleu de cirese si adaugat mai ales ingredientul special – kirsch namelaka. La final, pentru un plus de eleganta si finete, mini-tortul a fost glasat cu ciocolata si decorat cu foita de aur.
INGREDIENTE
zahar
faina
ou
lapte
gelatina
glazura cu glucoza
ciocolata alba
frisca
piure visine
cirese
ciocolata neagra
Lasa un comentariu Anulează răspunsul
Valorile nutritionale sunt per 100g
GRAME | 125 |
kJ | 1129 |
CALORII | 270 |
PROTEINE | 3 |
LIPIDE | 16 |
ACIZI GRASI | 10 |
CARBOHIDRATI | 59 |
ZAHARURI | 23 |
FIBRE | 1 |
SARE | 0 |
Alergeni
Oua; Lapte si derivate din lapte ; Faina de grau ;
Recenzii
Nu există recenzii până acum.